Wednesday, February 16, 2011

Yup Its Been A Quite While

Alhamdulillah setelah sekian lama melenyapkan diri bukan buat selamanya tapi hanya tiga sepurnama jangkanya..haluuuuu ( pinjam ea cik srikandi ^_^ ) hehe assalamualaikum special pada cik srikandi yang baru2 nie ke udara gak tapi banyak la 2 3 4 5 langkah kehadapan dariku, jaoh blog tape jangan orangnye bejaohan ahaks tak tidur dibuatnye cik fansuri nanti huhuhu..

Hah bersyukur kite ke hadratNya masih lagi diberi kesempatan untuk menapak di bumi ini yang cume la tempat tinggal kite hanya untuk sementara..semoge kite terus diberi peluang dan kekuatan untuk menempuh hari-hari yang mendatang..Ingatla weh sedangkan Allah turunkan penyakit sekali or selalu ( kate rumate ) ngan penawarnya..apatah lagi ujian demi ujian yang diberi kepada hamba2nya juga disertain ngan solusinye (bukan buku solusi yang ade kat pasaran sekarang keh ).

Aku nak mintak maap la kat korang sebab da lame ta update blog nie..da bkulat n da nak bhabuk da..eh tu lappy aku hahaha shilap..jap kasi die cleaning dulu..insyaAllah sekembalinye aku kat arena blogging nie aku akan terus keep in taciM ngan blog nie ngan newbies n newbiz hohoho tapi tak la cam si bro zack sang blogger tegar tu..gua modest2 jep beb..wanna view n browse ur welcome..tak nak tengok pn boleh,bolehh blahhhhh~>_< hahahaha kiddin laaaaa..taciM lak..

keh laa,stakat nie la dulu untuk intro kali ke bape ntah..
nak suboh la nie,pastu aku post la lagi..agak gemo tak nyabow hahahaha
au revoir~ =D


p/s : suke hias2 blog dulu then bru post kui3

2 comments:

Srikandi Cinta said...

Finally..
nice to see u again dude!

khairafansuri said...

thankyu2..
huhu dude??
ble plak cik fafan kawen
isk3
dude ank bpe la gaknye T_T

Post a Comment

Gourmet Of Our Love..

Nah Biskut ^_^