Friday, November 19, 2010

CooL Blog??..



Suatu hari aku jalan2 dengan member2 aku time skola menengah dulu kat wetex parade ( tu jep supemaket yang ade mase tu ),weh dlu aku otai beb, nak cite kat korang,aku ngan buku mane friendly beb,tanak tgok langsung wahaha so,aku tatau la pape,tmasukla menatang blog nih..therefore(baru bak kamus td),tibe2 ade lak member aku yang bajet pandai IT (coz die memang amek IT pon ), die tanye kat aku camnie:-

Azroy : Weh Ji, ko ade blog tak??
Aku : Hah, blog?? tade tapi kite bleh bli jap lagi,tu kat dpn tu..
Azroy : Blog mane lak ko cakap nie mushibat!!! ( free siot kne )
Aku : Cool Blog!!!
Azroy : Hahahaha weh mengong, tu cool blog laaaa~
Aku : Blog tu pkebende lak??weh cite la..mcm x bape pekdah jep
Azroy : Pergh,blog nie memang best bro..ko bleh makan kasut, eh takdelah..blog nie ko boleh tulis pe jep yang ko nak..ko nak share tips2 ke..mak ko nk jual getah skrap pon ko boleh wat advertisment kat blog tau.
Aku : Fuyoooo ( mate tebeliak ), canggih tuuu ( canggih sbb umah mse tu takde tenet,kne g cc isk3 T_T )
Azroy : Haaa,nie da tau pasal blog..pe lagi t bile2 pree wat la keh
Aku : Emm yelahhh, aku jugakkkk~

Sooo,dari hari itu aku mule mengenali blog,ep baru kenal jep tau, tak buat lagi, shingge lah smpai ke hari ini alhamdulillah aku telah disinari oleh insan yang merupakan sumber ilhamku yang sejati dan akan ku cintai sepanjang hayatku ^_^ untuk same2 berkecimpung dalam arena blog nie..

Dan hari yang bprestij ini,aku adalah seorang blogger,yeahhhhh~

1 comments:

srikandi cinta said...

Zaman dah berubah, dunia dah maju, blogger pn dah ade, tahniah2... anda pem-blogger!! ahaks

Post a Comment

Gourmet Of Our Love..

Nah Biskut ^_^