Saturday, November 27, 2010

I'm In the Zone

Halouuu..cam biase la assalamualaikum pade readers blog nie and salam kasih and rindu pade follower yang beridamkan kete camry ^_^ insyaAllah duet cukup leyh beli ahaks..boleh daku tumpang masuk sebelah kaki kui3..Haa, kepada para readers, aku nak mintak maaf sangat2 sebab tenggelam 2 hari nie,sebab nye adalah seperti tertera yang kat bawah nie : -

My Dear,isk3 Saket Kepale T_T
- aku mengalami saket kepale ( guling2 nyer )
- kentut berdarah >_<
- wat cket prepare cozzz~
- tadi aku ade kelas drivin lorh hahaha~

Semalam memang dugaan btol, em pagi nie pon same..tapi semua tu berbalik kepada kesabaran aku camane aku nak mengatasinye..aku diserang wachaaa~oleh saket kepale yang memang cam nak pecah kepale la..bedenyut bukan maen..aduyai~tapi haaaa,alhamdulillah ilang saket kepalaku setelah didodoi2 oleh insan sejati yang mencurahkan kasih sayangnya yang tersangat agung bagiku isk3 dan menyumtik semangat (adui ) ke dalam diriku supaya tak gegel nak amek lesen t hehehe thanx so much my dear ^_^

Pagi nie pulak konci kete me father lak ilang adess~lagi la dasat..mane tah tcempak..agak lame la mencarinye lebih kurang 15 minit..pastu, pade minit yang ke 50 sblom kol 8,bukan jaringkan gol lahh,me mather jumpe konci kete tu tejelepok kat celah beg ayahnda..isk3..mak pass kunci cam pass baton,taula ngah sukan kat guangzhou skrg nih hahahaha~

Aku menarik nafas panjang sangat, bukan nak tekentut lah..aku sampai kat tempat driving center la..pergh ramai bonar yang nak amek lesen sesi nih..tak kire jantina,peringkat umur,bangsa, sume lah ade..so,aku pon daftar la ngan bharge rm70 bayarannye aku wat kat kaunter la tak kan kat koop cik kiyah lalalal~pastu aku masuk la kelas A. first kelas tuh ( sebenanye xde pon 1st and 2nd class, sume same je ) 

Aku menjalani kursus, name die Kursus Pendidikan Pemandu, haaa duduk2 jep die soh ujian bute kale or warne, macam2 la warne ade..eh bukan soh waterkale keh,tgok polka dots kat ctu ade la nombor hidden disebaliknye ( sape tak nampak, pendek umor hahahahaha~kiddin' jep ) aku ade la kantoi 2 soklan memang x nampak beb,aduyai..tapi x tension coz smue soklan laen memang betol dan saksama haha~

Bukan Lembu keh~
Ceramah pon bermule, haaa kat cni la banyak sangat2 input put put yang aku dapat,macam2 la cikgu tu ajar, and cara2 nak handle masalah bile blaku pelbagai situasi pon ade..so,aku nak kene remind and apply jep.so xdela aku panik keunguan t bile ade masalah when im on the road eceh
( baru habis kpp jep da berangan ). Kuliah setle kol 4 alhamdulillah huhu selesai babak 1st,leganye, tapi xleh suke sangat, pasnie ujian berkomputer lak..wish me luck keh ^_~



So,bile korang nak amek lesen,make sure korang ade nih..

+ pengetahuan ( kalau xtau undang2 t men langgar jep )
+ kemahiran ( tade skill camane nak bawak moto kete )
+ sikap ( jadilah pemandu behemah )

Good Luck ^_^ lalalala~

2 comments:

Srikandi Cinta said...

happy good luck to you
happy good luck to you
happy good luck to fansuri..ram (hahahaha)
happy good luck to you!!!..

I know u can do it..

khairafansuri said...

hahaha
oohhh blagu riang ye
mekaceh
mekaceh
mekaceh srikendi kih3
terima kaasssseehhh ( aleykucing )
^_^ insyaAllah i bleh wat
pish~

Post a Comment

Gourmet Of Our Love..

Nah Biskut ^_^